Piña Colada

Ir a la conversación Consultar disponibilidad

Piña Colada

Ir a la conversación Consultar disponibilidad
  • Foto desde 2 €

Jóvenes profesionales con vocación, ilusión y amor por lo que hacemos. Así es como describiríamos nuestra productora, Piña Colada (Photo + Cinema + Love), en poquitas  palabras. Pero ya que os podemos contar, vuestra historia, vuestro día. Nos apasiona nuestro trabajo, sentimiento que queda reflejado en cada fotografía y en cada fotograma.
En Piña Colada (Photo + Cinema + Love) nos levantamos por la mañana pensando en encuadres y nos pasamos el día iluminando rincones. Vivimos creando historias que, aunque utilizando el más avanzado equipo técnico,  surgen del alma, del sentimiento, de la amistad y del amor. Cada pareja es diferente, cada boda es un mundo; pero todas tienen algo en común: una historia que quiere ser contada. 
En Piña Colada (Photo + Cinema + Love) nos gusta tener un trato muy cercano con vosotros. Conoceros estrechamente para sacar esa historia, esa esencia que hace que nuestras fotografías y películas perduren en el tiempo.

En Piña Colada no hacemos fotos, hacemos fotografía.

En Piña Colada no hacemos videos, hacemos películas.

Preguntas frecuentes

Principales servicios
Fotografia
Desde
2 €
¿Qué otros servicios ofreces?
Fotografia
¿Qué estilo de fotografía/vídeo realiza principalmente?
Fotoperiodismo
¿Con cuánta antelación recomiendas contratarte?
Más de 1 año
¿Necesito cita previa?
No necesitas cita previa
¿Cobras extra por desplazamiento?
No cobramos
¿Cuáles son las condiciones de pago?
30% Paga y señal 50% 15 días antes de la boda 20% cuando se envía el álbum
¿En qué año iniciasteis esta actividad?
2010
Gama de precios del servicio
Precio medio-alto

Opiniones sobre Piña Colada

4.9
25 opiniones
25 opiniones
Profesionalidad
(25)
Calidad/precio
(24)
(1)
¿Lo recomiendas?
(25)
arraez1991
Por Javier
5
Utilicé este servicio en mi boda

Nos casamos el 25/06/2021, el equipo de piñas se porto genial desde el primer momento. Y su trabajo es excepcional, además como equipo humano son increíbles. Nosotros no podemos parar de ver el material de la boda. Los recomendaríamos una y otra vez sin pensarlo. 

Team piña forever

Notificar abuso
martamestrebachiller
Por Marta
5
Utilicé este servicio en mi boda

Quan vam quedar per primera vegada amb el David sabíem que era un fotògraf TOP de bodes, que jugava a la lliga superior. Teníem clar que si escollíem Piña Colada el resultat espectacular estava assegurat. Ens agraden les fotos, les bones fotos. Ens agraden les fotos que transmeten, espontànies... I teníem claríssim que no volíem fotos clàssiques de postureo. Piña Colada és el que buscàvem, sense forçar res. 

El millor d'escollir-los ha estat la confiança: poder relaxar-te per sempre des del moment que has pres la decisió. "Ara ja sí". No he tornat a pensar mai més en les fotos O el vídeo del meu casament. Estava a les mans del seu equip i nosaltres tranquils. La relació amb el David ha estat sempre especial. No ha estat un proveïdor del casament, ha estat el David. Llavors va explotar la COVID. Van aparèixer problemes amb tots els proveïdors; excepte amb ell. Ell es va convertir en un suport, en una persona a qui demanar consell, en un expert en bodes que ha sabut entendre'ns i fer-nos costat...tot i estar plenament afectat per aquesta crisi. Però a banda d'això ha estat professional i legal. No només amb la pandèmia. Des del primer dia deixa molt clar com funciona el seu equip i la seva feina i ho reflexa tot per escrit. Piña Colada no forma part del sector "caspós" dels casament. Ells formen part de les noves generacions transparents. Durant tot aquest camí, que ha estat dur com a conseqüència de la pandèmia, que ha estat molt trist per culpa de les cancel·lacions, dels canvis de dates, de les restriccions de tot tipus... Hem passat moments amb moltes llàgrimes als ulls... Durant aquesta etapa no hem parat de repetir "amb l'únic que no ens hem equivocat ha estat amb el fotògraf". Tan de bo la resta de proveïdors haguessin estat a l'alçada de la seva professionalitat. Finalment la lluita ha valgut la pena i estem feliços del resultat del casament... Però el que no oblidarem és que ell no ens ha fet patir, ens ho ha posat fàcil i ha tingut una paciència digna d'un professional. El seu equip (amb moltes dones per cert ) és fantàstic! El dia després de la boda me'n vaig adonar (per fotos dels convidats) que estaven a tot arreu però que jo no els havia vist. Aquesta és l'essència de Piña Colada i de la bona fotografia. Ara que començo a veure el resultat em segueixo sorprenent "ostres també hi era en aquest moment i no el vaig veure". Amb les primeres 100 fotos el que més feliç em fa sentir és que tindré per sempre unes imatges del casament que reflexen "el que va ser el nostre casament". El David i el seu equip han captat els sentiments, les emocions, l'alegria... Han captat la festassa. I em moro de ganes de veure tot el que queda! Veure la primera entrega ha estat reviure aquell dia, reviure les sensacions i les emocions. Gràcies equip!

I si deixo de banda els sentiments i l'emoció... també penso que Piña Colada és invertir bé els diners de les fotografies i vídeo del teu casament, és estar tranquil per aquest record. És una inversió que m'ha valgut la pena. Hi ha una frase molt comercial que et repeteixen molt sovint quan prepares el teu casament: "és que aquell dia és únic i és un cop a la vida"... Però... És que és veritat. 

Això sí, ara tinc un gran problema per culpa d'ells... ara no sé quina foto posar-me de perfil al WhatsApp..! 

PD: hem donat les gràcies a tots els proveïdors, forma part de la nostra educació i al final tots heu treballat en aquest gran dia. Però "pinyes", us vull repetir; gràcies de tot cor... Gràcies perquè, com tots, heu fet la vostra feina però amb un plus de comprensió i d'amor... I això es nota ️ gràcies!

Notificar abuso
ariane_sol5
Por Ariane
5
Utilicé este servicio en mi boda

Un trabajo increíble. Nos hemos quedado sin palabras al ver el vídeo y fotos. Piña Colada es la PERFECCIÓN. Lo más mágico y difícil de todo es como han sabido captar lo que somos y cómo vivimos nuestro día, y reflejarlo en el vídeo y fotos, con la máxima naturalidad, sencillez y con nuestra esencia. 

Notificar abuso
Ver más

Dirección

Ciudad: 08009
Ciudad: 08009

Pedir Información

Suele responder en menos de 2h
Ya has contactado con este proveedor
Ir a la conversación Pedir Información
Ir a la conversación Pedir Información