Pep García

Ir a la conversación Enviar solicitud

Pep García

Ir a la conversación Enviar solicitud
  • Precio desde 230 €
  • Valor principal Treballo per l'emoció

Pep ho planteja així: “ Faig cada cerimònia personalitzada. Per ferho primer ens trobem per saber el que voleu i com ho voleu i quins detalls són importants per a vosaltres. Procuro que el contingut parli de vosaltres, de com sou i que el to sigui molt agradable i formal i desenfadat al mateix temps, amb naturalitat per tal que tothom se sentí còmode i sempre, semmpre, amb el punt d’emoció que el moment es mereix”.

“Us escolto, us pregunto, arlem i creem així l’atmosfera, les emocions, les sensacions creades i compartides amb les vostres families i els vostres amics convidats per tal que la cerimònia sigui molt personal i espontànea. Una espontaneitat que haurà nascut del treball fet i que donarà al vostre enllaç aquest toc natural i tan personal a la vegada. Per la meva experiencia sé molt bé que s’arriba a l’emoció quan s’és autèntic i sincer. I així vull que sigui el vostre dia..”

Serà un plaer fer-ho junts.

Des de 1989 Pep Garcia organitza i programa esdeveniments culturals i socials. I els darrers anys s’ha especialitzat com a “mestre de cerimònies”. Trobareu en ell una persona professional que sabra entendre I empatitzar amb la vostra historia, els vostres gustos, el vostre estil per gaudir d’una cerimònia molt personal.

Una cerimònia és un ritual i als rituals prenen molta importancia les formes, els símbols, les paraules, els gestos, els testimonis…. Tot té el seu significat i Pep, com a cerimoniant, sabrà ordenar i transmetre aquests significats que son essencials perquè parlen de vosaltres, de les vostres vides, de la vostra decisió de casar-vos.

Disponibiltat a qualsevol punt de Catalunya. Cerimònies en català i en castellà.



Preguntas frecuentes

¿A partir de qué precio se puede contratar el servicio o producto?
230 €
Menciona, en pocas palabras, el valor principal que destacarías de tu empresa
Treballo per l'emoció
Gama de precios del servicio
Precio medio-alto
¿Cuáles son las condiciones de pago?
25% en el momento de la reserva i el resto después de la ceremonia
¿Qué tipo de ceremonias se ofician?
Ceremonia civil
¿En qué año iniciasteis esta actividad?
1989

Opiniones sobre Pep García

5.0
7 opiniones
7 opiniones
Profesionalidad
(7)
Calidad/precio
(7)
¿Lo recomiendas?
(7)
juliomanau66
Por Julio
5
Utilicé este servicio en mi boda

El Pep és un crack! Sap trobar el punt d'equilibri entre la formalitat de l'acte i l'emotivitat. Ho va fer tot molt fàcil! Ens va sorprendre la frescor i l'autenticitat de tot plegat. Realment, sembla que ens conegués de tota la vida! PS: Si algun dia ens tornem a casar, el tornarem a cridar!

Imma i Julio (Juny del 2022)

Notificar abuso
estermorenolatorre
Por Esther
5
Utilicé este servicio en mi boda

El Pep va aconseguir fer-nos sentir molt còmodes des del primer moment. Va connectar ràpidament amb les nostres filles i es va generar molta complicitat entre tots.  El resultat va ser una cerimònia emotiva, dolça, amb tocs d'humor on hi van participar les nenes, familiars i amics. El Pep va saber lligar amb delicadesa tot el que sabia de nosaltres  i li va donar un  sentit molt especial al nostre moment. 

Per a mi, la millor cerimònia a la que he anat! Gràcies Pep! 

Estiu 2022

Notificar abuso
myriamalabreda
Por Myriam
5
Utilicé este servicio en mi boda

Va convertir la cerimònia en una festa. Totament personalitzada i fent participar a amics i familiars. És un mestre de cerimònies que ho embolcalla i ho lliga tot amb emoció, sensibilitat i sentit de l’humor. Tots els assistents en van gaudir. Va superar totes les espectatives.

Notificar abuso
Ver más

Dirección

Ciudad: 08242

Pedir Información

Suele responder en menos de 2h
Ya has contactado con este proveedor
Ir a la conversación Pedir Información
Ir a la conversación Pedir Información